HÍREK

EGYEDI KAMATKEDVEZMÉNY A TAKARÉKBANKNÁL

EGYEDI KAMATKEDVEZMÉNY PIACI, MFL és NHP ZÖLD OTTHON LAKÁSHITELEK ESETÉN A TAKARÉKBANKNÁL
A 2021. december 13. napjától befogadott
• 20.000.000 Ft feletti hitelösszegű Piaci és MFL hitelek,
• valamint 50.000.000 Ft feletti hitelösszegű NHP Zöld Otthon Lakáshitelek esetében egyedi kamatkedvezmény iránti kérelem nyújtható be. Több ügylet együttes igénylése esetén (pl. OTK + piaci/MFL/NHP Zöld Otthon Lakáshitel vagy Babaváró hitel + piaci/MFL/NHP Zöld Otthon Lakáshitel), az együttes összegre vonatkozik a fenti minimum hitelösszeg elvárás.
https://zoldlakashitel.hu/lakashitel-ajanlatok/ oldalon tudtok kalkulálni és tudunk segíteni az igénylésben, a kamatkedvezményben.
egyedi-kamatkedvezmeny-takarekbank

MEGOSZTÁS

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐK KÖZÖTT SZOLGÁLTATÁSAINKKAL KAPCSOLATOS ÚJDONSÁGOKRÓL!

Egy hírlevél naprakész információkkal lehet hasznos, ezért fontos számunkra, hogy minél frissebb és szakmai információkhoz jussanak ügyfeleink, partnereink a hetente készülő hírlevelünk által.  Köszönjük, ha feliratkozol hírlevelünkre!

KORÁBBI HÍREK

magyarok
munkaerőpiac

A magyarok munkahelyet váltanának

A magyar munkavállalók csaknem fele váltana munkahelyet A magyarországi  munkaerőpiacon szinte minden második alkalmazott váltana munkahelyet, amelynek kiválasztásánál a fizetés mértéke és a munkahely elhelyezkedése

TOVÁBB OLVASOM »
Baross
Baross Gábor hitelprogram

Töretlen a Baross Gábor Hitelprogram

EXIM: töretlen a Baross Gábor Hitelprogram lendülete Töretlen a Baross Gábor Hitelprogram lendülete, alig két hónap alatt a magyar vállalkozások több mint 139 milliárd forint

TOVÁBB OLVASOM »
Baross
Baross-program

Elindult a Zöld Alapok Tőkeprogram

Elindult a Nemzeti Tőkeholding Zrt. zöld átállást segítő Zöld Alapok Tőkeprogramja Kétszázmilliárd forintos kerettel elindult a Baross Gábor Tőkeprogram második pillére, a Zöld Alapok Tőkeprogram.

TOVÁBB OLVASOM »