HÍREK

3,4%-ra emelte az MNB a jegybanki alapkamatot a mai napon

A Monetáris Tanács mai ülésén 0,5%-kal 3,4%-ra emelte a jegybanki alapkamatot. Az infláció a várakozásokat meghaladó mértéke, a nyersanyagárak, a növekvő fogyasztás a főbb mozgatói a növelésnek.

További alapkamat növekedésre számítanak szakértőink a nyárra, ami akár 2%-kal is magasabb lehet mint a jelenlegi szint.

Az alapkamat változása a kereskedelmi bankok árazásában, kamatnövelésében is meg fog jelenni és a kamatstopot követően egyre nagyobb számban érzékelhető is lesz a hitelt törlesztőknek az új hiteligénylőkön túl.

Lakáshitel igénylés kapcsán további információk a www.zoldlakashitel.hu oldalon megtalálhatóak.

Forrás: MNB, Zöldhitel.hu

projekttanacsadas

MEGOSZTÁS

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐK KÖZÖTT SZOLGÁLTATÁSAINKKAL KAPCSOLATOS ÚJDONSÁGOKRÓL!

Egy hírlevél naprakész információkkal lehet hasznos, ezért fontos számunkra, hogy minél frissebb és szakmai információkhoz jussanak ügyfeleink, partnereink a hetente készülő hírlevelünk által.  Köszönjük, ha feliratkozol hírlevelünkre!

KORÁBBI HÍREK

kkv
KKV támogatás

KKV Technológia Plusz Hitelprogram

KKV Technológia Plusz Hitelprogram – GINOP Plusz- 1.4.3-24 A hazai mikro-, kis- és középvállalkozások (KKV-k) termelékenységének növelésére, termék- és szolgáltatásfejlesztési képességének megteremtésére és bővítésére szolgáló

TOVÁBB OLVASOM »
benzin
üzemanyagár

A benzin drága Magyarországon

KSH: a benzin 3,2, a dízel 5 százalékkal drágább Magyarországon a régiós átlagnál Az EU Weekly Oil Bulletin legfrissebb adatai alapján Magyarországon a 95-ös oktánszámú

TOVÁBB OLVASOM »