HÍREK

Bankszünnap és betétfelvételi korlátozások a Sberbanknál

A sajnálatos orosz-ukrán konfliktus szankciós hatásai érintik a magyarországi Sberbank lakossági és vállalkozói ügyfeleit. A tegnapi és a mai napon bankszünnap van a Sberbanknál. Az ügyfelek az ATM-eken keresztül hozzáférhetnek a pénzükhöz, beérkező utalásokat fogadhatnak, de a banki kiszolgálás,  banki tranzakciók szünetelnek.

Ez a napi életet, a vállalkozások működését megnehezíti. E mellett felügyeleti biztost és 7 millió Ft-os betétfelvételi korlátot vezetett be az MNB a Sberbanknál március 2-től 30 nap időtartamra.

A Sberbank ügyfeleinél átmeneti működési nehézségek felmerülhetnek. A többi bank működése zavartalan. Aki finanszírozási , számlanyitási segítségre tart igényt a többi bankban ezt megteheti.

Forrás: MNB, Zöldhitel.hu

 

zöldszéchenyikartya_1

MEGOSZTÁS

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐK KÖZÖTT SZOLGÁLTATÁSAINKKAL KAPCSOLATOS ÚJDONSÁGOKRÓL!

Egy hírlevél naprakész információkkal lehet hasznos, ezért fontos számunkra, hogy minél frissebb és szakmai információkhoz jussanak ügyfeleink, partnereink a hetente készülő hírlevelünk által.  Köszönjük, ha feliratkozol hírlevelünkre!

KORÁBBI HÍREK

kkv
KKV támogatás

KKV Technológia Plusz Hitelprogram

KKV Technológia Plusz Hitelprogram – GINOP Plusz- 1.4.3-24 A hazai mikro-, kis- és középvállalkozások (KKV-k) termelékenységének növelésére, termék- és szolgáltatásfejlesztési képességének megteremtésére és bővítésére szolgáló

TOVÁBB OLVASOM »
benzin
üzemanyagár

A benzin drága Magyarországon

KSH: a benzin 3,2, a dízel 5 százalékkal drágább Magyarországon a régiós átlagnál Az EU Weekly Oil Bulletin legfrissebb adatai alapján Magyarországon a 95-ös oktánszámú

TOVÁBB OLVASOM »