HÍREK

Bankszünnap és betétfelvételi korlátozások a Sberbanknál

A sajnálatos orosz-ukrán konfliktus szankciós hatásai érintik a magyarországi Sberbank lakossági és vállalkozói ügyfeleit. A tegnapi és a mai napon bankszünnap van a Sberbanknál. Az ügyfelek az ATM-eken keresztül hozzáférhetnek a pénzükhöz, beérkező utalásokat fogadhatnak, de a banki kiszolgálás,  banki tranzakciók szünetelnek.

Ez a napi életet, a vállalkozások működését megnehezíti. E mellett felügyeleti biztost és 7 millió Ft-os betétfelvételi korlátot vezetett be az MNB a Sberbanknál március 2-től 30 nap időtartamra.

A Sberbank ügyfeleinél átmeneti működési nehézségek felmerülhetnek. A többi bank működése zavartalan. Aki finanszírozási , számlanyitási segítségre tart igényt a többi bankban ezt megteheti.

Forrás: MNB, Zöldhitel.hu

 

zöldszéchenyikartya_1

MEGOSZTÁS

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐK KÖZÖTT SZOLGÁLTATÁSAINKKAL KAPCSOLATOS ÚJDONSÁGOKRÓL!

Egy hírlevél naprakész információkkal lehet hasznos, ezért fontos számunkra, hogy minél frissebb és szakmai információkhoz jussanak ügyfeleink, partnereink a hetente készülő hírlevelünk által.  Köszönjük, ha feliratkozol hírlevelünkre!

KORÁBBI HÍREK

magyarok
munkaerőpiac

A magyarok munkahelyet váltanának

A magyar munkavállalók csaknem fele váltana munkahelyet A magyarországi  munkaerőpiacon szinte minden második alkalmazott váltana munkahelyet, amelynek kiválasztásánál a fizetés mértéke és a munkahely elhelyezkedése

TOVÁBB OLVASOM »
Baross
Baross Gábor hitelprogram

Töretlen a Baross Gábor Hitelprogram

EXIM: töretlen a Baross Gábor Hitelprogram lendülete Töretlen a Baross Gábor Hitelprogram lendülete, alig két hónap alatt a magyar vállalkozások több mint 139 milliárd forint

TOVÁBB OLVASOM »
Baross
Baross-program

Elindult a Zöld Alapok Tőkeprogram

Elindult a Nemzeti Tőkeholding Zrt. zöld átállást segítő Zöld Alapok Tőkeprogramja Kétszázmilliárd forintos kerettel elindult a Baross Gábor Tőkeprogram második pillére, a Zöld Alapok Tőkeprogram.

TOVÁBB OLVASOM »