HÍREK

77 milliárd Forintnyi Zöldhitel szerződéskötés történt 2021. október és 2022.február közötti időszakban

2021. októberében indult a Magyar Nemzeti Bank Zöld Otthon Programja, amely továbbra is nagy sikert arat a lakáshitelt igénylők körében. Az indulásról február végéig 77 milliárd Forint összegben 2519 szerződést kötöttek a bankokkal a hiteligénylők.

A Zöld Otthon Program hitelének keretösszege 200 Milliárd Forint. Kedvező 2,5 %-os kamatozású, 25 éves futamidejű, fix törlesztő részletű hitelkonstrukció, melyet az igénylők által BB+-nak nevezett energetikai besorolású új ingatlanok vásárlására, építésére lehet igényelni.

A Zöld Hitel Csoportnál jelenleg a legnépszerűbb lakáshitel típus, melyről további információk a www.zoldlakashitel.hu oldalon, illetve szakértőinktől elérhetőek.

Forrás: MNB, Zöldhitel Csoport

egyedi-kamatkedvezmeny-takarekbank

MEGOSZTÁS

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐK KÖZÖTT SZOLGÁLTATÁSAINKKAL KAPCSOLATOS ÚJDONSÁGOKRÓL!

Egy hírlevél naprakész információkkal lehet hasznos, ezért fontos számunkra, hogy minél frissebb és szakmai információkhoz jussanak ügyfeleink, partnereink a hetente készülő hírlevelünk által.  Köszönjük, ha feliratkozol hírlevelünkre!

KORÁBBI HÍREK

magyarok
munkaerőpiac

A magyarok munkahelyet váltanának

A magyar munkavállalók csaknem fele váltana munkahelyet A magyarországi  munkaerőpiacon szinte minden második alkalmazott váltana munkahelyet, amelynek kiválasztásánál a fizetés mértéke és a munkahely elhelyezkedése

TOVÁBB OLVASOM »
Baross
Baross Gábor hitelprogram

Töretlen a Baross Gábor Hitelprogram

EXIM: töretlen a Baross Gábor Hitelprogram lendülete Töretlen a Baross Gábor Hitelprogram lendülete, alig két hónap alatt a magyar vállalkozások több mint 139 milliárd forint

TOVÁBB OLVASOM »
Baross
Baross-program

Elindult a Zöld Alapok Tőkeprogram

Elindult a Nemzeti Tőkeholding Zrt. zöld átállást segítő Zöld Alapok Tőkeprogramja Kétszázmilliárd forintos kerettel elindult a Baross Gábor Tőkeprogram második pillére, a Zöld Alapok Tőkeprogram.

TOVÁBB OLVASOM »
fizetésemelés
munkaerőpiac

Fizetésemelés: tízből hat cég tervezi

Fizetésemelés: idén tízből hat cég tervezi Idén az év elején tízből hat cég tervezi fizetésemelés adását, erre leginkább a fizikai munkaerőt foglalkoztató nagyvállalatok dolgozói számíthatnak.

TOVÁBB OLVASOM »