HÍREK

Tovább növekvő új ingatlan és stagnáló használtlakás árak

Az új ingatlanok esetében továbbra is növekvő ingatlanárak tapasztalhatóak, melynek egyértelmű okozója az orosz-ukrán háborús helyzet, illetve azt megelőzően is emelkedő építőanyag árak és növekvő munkabérek. A zöld hitelképes ingatlanok önmagában kb. 15%-kal magasabb kivitelezési áron készülnek, mint az azt megelőző energetikai szintű családi házak.
A használt ingatlan árakban már látható az árnövekedés lassulása, sőt bizonyos területeken csökkenése is.
A hitelek drágulása, a háborús bizonytalanság, a zöld hitelképes ingatlanok irányába történő elmozdulás ( a hitelkihelyezések már közel harmada ilyen) csökkentették a keresletet.
Mind új, mind használt ingatlanok esetében hitelmegoldás elérhető a https://zoldlakashitel.hu/hitelkalkulator/ oldalon. Kalkulálj nálunk!
Forrás: Zöldhitel.hu
zoldlakashitel

MEGOSZTÁS

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐK KÖZÖTT SZOLGÁLTATÁSAINKKAL KAPCSOLATOS ÚJDONSÁGOKRÓL!

Egy hírlevél naprakész információkkal lehet hasznos, ezért fontos számunkra, hogy minél frissebb és szakmai információkhoz jussanak ügyfeleink, partnereink a hetente készülő hírlevelünk által.  Köszönjük, ha feliratkozol hírlevelünkre!

KORÁBBI HÍREK

magyarok
munkaerőpiac

A magyarok munkahelyet váltanának

A magyar munkavállalók csaknem fele váltana munkahelyet A magyarországi  munkaerőpiacon szinte minden második alkalmazott váltana munkahelyet, amelynek kiválasztásánál a fizetés mértéke és a munkahely elhelyezkedése

TOVÁBB OLVASOM »
Baross
Baross Gábor hitelprogram

Töretlen a Baross Gábor Hitelprogram

EXIM: töretlen a Baross Gábor Hitelprogram lendülete Töretlen a Baross Gábor Hitelprogram lendülete, alig két hónap alatt a magyar vállalkozások több mint 139 milliárd forint

TOVÁBB OLVASOM »
Baross
Baross-program

Elindult a Zöld Alapok Tőkeprogram

Elindult a Nemzeti Tőkeholding Zrt. zöld átállást segítő Zöld Alapok Tőkeprogramja Kétszázmilliárd forintos kerettel elindult a Baross Gábor Tőkeprogram második pillére, a Zöld Alapok Tőkeprogram.

TOVÁBB OLVASOM »