HÍREK

Folytatódhat a zöldhitel program

A Magyar Bankszövetség kérésére az MNB vizsgálja a Zöldhitel Program kiterjesztését, melyet a Monetáris Tanács elé fognak terjeszteni.
Eddig 125 Mrd Forint összegben, 4000 szerződést kötöttek az ügyfelek a zöld hitellehetőség keretében. A fennmaradó 75 mrd Forint keretösszegre a beadott kérelmekből fognak szerződést kötni.
Az MNB szigorítást is tervez a zöldhitel feltételeiben, hogy még inkább szolgálja a zöld és fenntartható gazdaságot.
A tervezett koncepciót a következő Monetáris Tanács ülésén fogják tárgyalni.
Szakértői segítség a www.zoldlakashitel.hu oldalon elérhető.
Forrás: MNB, Zöldhitel.hu
SZÉP kártya

MEGOSZTÁS

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐK KÖZÖTT SZOLGÁLTATÁSAINKKAL KAPCSOLATOS ÚJDONSÁGOKRÓL!

Egy hírlevél naprakész információkkal lehet hasznos, ezért fontos számunkra, hogy minél frissebb és szakmai információkhoz jussanak ügyfeleink, partnereink a hetente készülő hírlevelünk által.  Köszönjük, ha feliratkozol hírlevelünkre!

KORÁBBI HÍREK

magyarok
munkaerőpiac

A magyarok munkahelyet váltanának

A magyar munkavállalók csaknem fele váltana munkahelyet A magyarországi  munkaerőpiacon szinte minden második alkalmazott váltana munkahelyet, amelynek kiválasztásánál a fizetés mértéke és a munkahely elhelyezkedése

TOVÁBB OLVASOM »
Baross
Baross Gábor hitelprogram

Töretlen a Baross Gábor Hitelprogram

EXIM: töretlen a Baross Gábor Hitelprogram lendülete Töretlen a Baross Gábor Hitelprogram lendülete, alig két hónap alatt a magyar vállalkozások több mint 139 milliárd forint

TOVÁBB OLVASOM »
Baross
Baross-program

Elindult a Zöld Alapok Tőkeprogram

Elindult a Nemzeti Tőkeholding Zrt. zöld átállást segítő Zöld Alapok Tőkeprogramja Kétszázmilliárd forintos kerettel elindult a Baross Gábor Tőkeprogram második pillére, a Zöld Alapok Tőkeprogram.

TOVÁBB OLVASOM »