HÍREK

Kamatstop meghosszabbítására tett utalást az MNB alelnöke

Az MNB alelnöke a Világgazdaság konferenciáján arra tett javaslatot, hogy a kamatstopot a sérülékenyebb ügyfeleknél érdemes volna fenntartani.

Akiket leginkább érinthet a kamatstop kivezetése

  • hosszú futamidejű a hitelük
  • nagyösszegű a hitelük
  • JTM helyzetük jelentősen változna (jövedelemarányos törlesztő részlet)
  • negatív jövedelmi változás következett be

A 4-5%ról egy év alatt 10% környékére módosult hitelkamatok sok 10ezer Ft-os törlesztő részlet változást eredményeznének az ügyfeleknél, hitelösszeg függvényében persze.

A kamatszint növekedése, az MNB kamatpolitikája miatt, nem áll meg. Sok családnak az emelkedő törlesztő kifizetése gondot jelenthet majd.

A Zöldhitel Csoport meglévő hitelek kiváltása, új hiteligénylés során kínál teljeskörű megoldásokat. További információ www.zoldlakashitel.hu vagy 06303426308-as telefonszámon elérhető.

Forrás: Vilgágazdaság, Zoldhitel.hu

SZÉP kártya

MEGOSZTÁS

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐK KÖZÖTT SZOLGÁLTATÁSAINKKAL KAPCSOLATOS ÚJDONSÁGOKRÓL!

Egy hírlevél naprakész információkkal lehet hasznos, ezért fontos számunkra, hogy minél frissebb és szakmai információkhoz jussanak ügyfeleink, partnereink a hetente készülő hírlevelünk által.  Köszönjük, ha feliratkozol hírlevelünkre!

KORÁBBI HÍREK

magyarok
munkaerőpiac

A magyarok munkahelyet váltanának

A magyar munkavállalók csaknem fele váltana munkahelyet A magyarországi  munkaerőpiacon szinte minden második alkalmazott váltana munkahelyet, amelynek kiválasztásánál a fizetés mértéke és a munkahely elhelyezkedése

TOVÁBB OLVASOM »
Baross
Baross Gábor hitelprogram

Töretlen a Baross Gábor Hitelprogram

EXIM: töretlen a Baross Gábor Hitelprogram lendülete Töretlen a Baross Gábor Hitelprogram lendülete, alig két hónap alatt a magyar vállalkozások több mint 139 milliárd forint

TOVÁBB OLVASOM »
Baross
Baross-program

Elindult a Zöld Alapok Tőkeprogram

Elindult a Nemzeti Tőkeholding Zrt. zöld átállást segítő Zöld Alapok Tőkeprogramja Kétszázmilliárd forintos kerettel elindult a Baross Gábor Tőkeprogram második pillére, a Zöld Alapok Tőkeprogram.

TOVÁBB OLVASOM »