HÍREK

Drágulni fognak a lakások és az albérletek

A budapesti ingatlanos cégek fele, a vidékiek kétharmada számít áremelkedésre a következő egy évben, derül ki a GKI Gazdaságkutató és a Masterplast közös júniusi felméréséből. Ez alapján Budapesten és Nyugat-Magyarországon 4-5%, a kelet-magyarországi régióban 8% körüli áremelkedés várható a használt lakásoknál.

A várakozások szerint minden régióban fennmarad a lakáspiaci túlkereslet. Érdemi javulásra számítanak viszont a pesti zöldövezeti ingatlanok és a budai panellakások terén. Kelet-Magyarországon a panel társasházi lakások esetében enyhén javulók, a tégla lakásoknál pedig valamelyest romlók a kilátások. Az ország nyugati felén a családi házaknál látják jobbnak a helyzetet.

A válaszadó cégek kétharmada szintén áremelkedésre számít az új építésű lakásoknál, ahol a szűk kínálat is felfelé hajtja az árakat. Ebben a szegmensben 10%-os emelkedés is elképzelhető.

Hasonló arányban fognak felfelé menni az albérletárak is, a következő évben 7%-al. A GKI negyedévente szervez felmérést, hogy feltérképezze az ingatlannal foglalkozó cégek kilátásait, a júniusi megkérdezés során 100 cég válaszolt.

Ingatlanközvetítés, Lakásépítés, lakásvásárlás, tanácsadás?

Zöldhitel Csoporttal zöld út, bármely megoldáshoz!

A Zöldhitel Csoport szakértői segítséggel, kamatkedvezmény javaslatokkal, hatékony és gyors ingatlanközvetítéssel, hiteligénylési folyamattal támogatja az új lakásba, családi házba költözőket. További információ és segítség a www.zoldlakashitel.hu oldalon vagy a 06303426308-as telefonszámon.

#lakáspiac #albérlet # ingatlanpiac #lakásvásárlás #zöldhitel #Szakértői támogatás
Forrás: 444, MTI, www.zoldhitel.hu

GDP növekedés

MEGOSZTÁS

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐK KÖZÖTT SZOLGÁLTATÁSAINKKAL KAPCSOLATOS ÚJDONSÁGOKRÓL!

Egy hírlevél naprakész információkkal lehet hasznos, ezért fontos számunkra, hogy minél frissebb és szakmai információkhoz jussanak ügyfeleink, partnereink a hetente készülő hírlevelünk által.  Köszönjük, ha feliratkozol hírlevelünkre!

KORÁBBI HÍREK

magyarok
munkaerőpiac

A magyarok munkahelyet váltanának

A magyar munkavállalók csaknem fele váltana munkahelyet A magyarországi  munkaerőpiacon szinte minden második alkalmazott váltana munkahelyet, amelynek kiválasztásánál a fizetés mértéke és a munkahely elhelyezkedése

TOVÁBB OLVASOM »
Baross
Baross Gábor hitelprogram

Töretlen a Baross Gábor Hitelprogram

EXIM: töretlen a Baross Gábor Hitelprogram lendülete Töretlen a Baross Gábor Hitelprogram lendülete, alig két hónap alatt a magyar vállalkozások több mint 139 milliárd forint

TOVÁBB OLVASOM »
Baross
Baross-program

Elindult a Zöld Alapok Tőkeprogram

Elindult a Nemzeti Tőkeholding Zrt. zöld átállást segítő Zöld Alapok Tőkeprogramja Kétszázmilliárd forintos kerettel elindult a Baross Gábor Tőkeprogram második pillére, a Zöld Alapok Tőkeprogram.

TOVÁBB OLVASOM »