HÍREK

Silicon Valley Bank elkelt

Az HSBC megvásárolta a Silicon Valley Bank brit érdekeltségét

Megvásárolta a csődbe jutott amerikai Silicon Valley Bank brit érdekeltségét az HSBC. A  londoni központú globális bankóriás a hétfői bejelentés szerint egy font jelképes összegért vette át az ellenőrzést a Silicon Valley Bank (UK) Ltd. felett.

A londoni pénzügyminisztérium tájékoztatása szerint a tranzakció biztosítja, hogy a Silicon Valley Bank volt brit érdekeltségének ügyfelei a normális ügymenetnek megfelelően változatlanul hozzáférhetnek betéteikhez és a pénzintézet szolgáltatásaihoz.
Az HSBC a legnagyobb európai bankcsoport; világszerte 39 millió ügyfele van.

#siliconvalleybank #bank #hsbc #startup

Forrás: www.mti.hu; Hitel, hitelprogram megoldások | Zöldhitel Csoport (zoldhitel.hu)

MTI 2023. március 13., hétfő 8:37

OTP

MEGOSZTÁS

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐK KÖZÖTT SZOLGÁLTATÁSAINKKAL KAPCSOLATOS ÚJDONSÁGOKRÓL!

Egy hírlevél naprakész információkkal lehet hasznos, ezért fontos számunkra, hogy minél frissebb és szakmai információkhoz jussanak ügyfeleink, partnereink a hetente készülő hírlevelünk által.  Köszönjük, ha feliratkozol hírlevelünkre!

KORÁBBI HÍREK

magyarok
munkaerőpiac

A magyarok munkahelyet váltanának

A magyar munkavállalók csaknem fele váltana munkahelyet A magyarországi  munkaerőpiacon szinte minden második alkalmazott váltana munkahelyet, amelynek kiválasztásánál a fizetés mértéke és a munkahely elhelyezkedése

TOVÁBB OLVASOM »
Baross
Baross Gábor hitelprogram

Töretlen a Baross Gábor Hitelprogram

EXIM: töretlen a Baross Gábor Hitelprogram lendülete Töretlen a Baross Gábor Hitelprogram lendülete, alig két hónap alatt a magyar vállalkozások több mint 139 milliárd forint

TOVÁBB OLVASOM »
Baross
Baross-program

Elindult a Zöld Alapok Tőkeprogram

Elindult a Nemzeti Tőkeholding Zrt. zöld átállást segítő Zöld Alapok Tőkeprogramja Kétszázmilliárd forintos kerettel elindult a Baross Gábor Tőkeprogram második pillére, a Zöld Alapok Tőkeprogram.

TOVÁBB OLVASOM »
fizetésemelés
munkaerőpiac

Fizetésemelés: tízből hat cég tervezi

Fizetésemelés: idén tízből hat cég tervezi Idén az év elején tízből hat cég tervezi fizetésemelés adását, erre leginkább a fizikai munkaerőt foglalkoztató nagyvállalatok dolgozói számíthatnak.

TOVÁBB OLVASOM »