HÍREK

22 milliárd Forint összegben kötöttek zöldlakáshitel szerződést 2021.december 31-ig

A Magyar Nemzeti Bank adatai alapján 22 milliárd Forint összegben kötöttek a Zöld Otthon Program keretében lakáshitel szerződést az igénylők 2021.december 31-ig. Népszerű nevén zöldhitelt vagy zöldlakáshitelt.

A 200 milliárd Forintos keret 11%-át használták ki az igénylők 2021.október 4-december 31 között.

A zöldhitel igénylők fele saját kivitelezésben valósítja meg az építést, míg a másik 50%-a ingatlan vásárlással. A vásárlások majdnem fele készház megoldást, illetve fennmaradó 22%-a épülő lakás vagy ház vásárlás mellett döntött.

A hitelszerződések átlagos futamideje közel 21 év, hitelösszege átlagosan majdnem 29 millió Ft.

További információk és segítség elérhető a www.zoldlakashitel.hu oldalon.

 

egyedi-kamatkedvezmeny-takarekbank

MEGOSZTÁS

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐK KÖZÖTT SZOLGÁLTATÁSAINKKAL KAPCSOLATOS ÚJDONSÁGOKRÓL!

Egy hírlevél naprakész információkkal lehet hasznos, ezért fontos számunkra, hogy minél frissebb és szakmai információkhoz jussanak ügyfeleink, partnereink a hetente készülő hírlevelünk által.  Köszönjük, ha feliratkozol hírlevelünkre!

KORÁBBI HÍREK

magyarok
munkaerőpiac

A magyarok munkahelyet váltanának

A magyar munkavállalók csaknem fele váltana munkahelyet A magyarországi  munkaerőpiacon szinte minden második alkalmazott váltana munkahelyet, amelynek kiválasztásánál a fizetés mértéke és a munkahely elhelyezkedése

TOVÁBB OLVASOM »
Baross
Baross Gábor hitelprogram

Töretlen a Baross Gábor Hitelprogram

EXIM: töretlen a Baross Gábor Hitelprogram lendülete Töretlen a Baross Gábor Hitelprogram lendülete, alig két hónap alatt a magyar vállalkozások több mint 139 milliárd forint

TOVÁBB OLVASOM »
Baross
Baross-program

Elindult a Zöld Alapok Tőkeprogram

Elindult a Nemzeti Tőkeholding Zrt. zöld átállást segítő Zöld Alapok Tőkeprogramja Kétszázmilliárd forintos kerettel elindult a Baross Gábor Tőkeprogram második pillére, a Zöld Alapok Tőkeprogram.

TOVÁBB OLVASOM »