HÍREK

Kamatot emeltek a bankok

A kereskedelmi bankok a jelzáloghitelek kamatemelései után, a korábban beharangozottaknak megfelelően, személyi kölcsönök kamatait is emelték az idei évben.

A Zöldhitel Csoportnál átlagos 2,5 millió Forintos hitelösszegű személyi kölcsönök esetében a következőket tapasztaltuk:

  • a kedvezményes kamatok magasabb jövedelemmel érhetőek el pl. 300e Ft helyett 600e Ft ugyanazon prémium kamatkondíció feltétele
  • 2-4%-kal emelkedtek a kamatok több bank esetében
  • 11-13%-s THM-mel igényelhetőek jellemzően hitelek (az átlagos 7 év futamidővel)
  • átlagos 150-350e Ft jövedelem esetében több. mint 44e Ft a havi törlesztő
  • januárhoz képest majdnem 3000 Ft növekedés tapasztalható a havi törlesztőrészletekben

A személyi kölcsön kamatemelésben további növekedést várnak szakértőink, ezért a közeljövőben tervezett hiteligénylés esetén érdemes mielőbb döntést hozni, melyben szakértőink várják az érdeklődőket.

Forrás: Zöldhitel Csoport

 

személyes segítség

MEGOSZTÁS

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐK KÖZÖTT SZOLGÁLTATÁSAINKKAL KAPCSOLATOS ÚJDONSÁGOKRÓL!

Egy hírlevél naprakész információkkal lehet hasznos, ezért fontos számunkra, hogy minél frissebb és szakmai információkhoz jussanak ügyfeleink, partnereink a hetente készülő hírlevelünk által.  Köszönjük, ha feliratkozol hírlevelünkre!

KORÁBBI HÍREK

magyarok
munkaerőpiac

A magyarok munkahelyet váltanának

A magyar munkavállalók csaknem fele váltana munkahelyet A magyarországi  munkaerőpiacon szinte minden második alkalmazott váltana munkahelyet, amelynek kiválasztásánál a fizetés mértéke és a munkahely elhelyezkedése

TOVÁBB OLVASOM »
Baross
Baross Gábor hitelprogram

Töretlen a Baross Gábor Hitelprogram

EXIM: töretlen a Baross Gábor Hitelprogram lendülete Töretlen a Baross Gábor Hitelprogram lendülete, alig két hónap alatt a magyar vállalkozások több mint 139 milliárd forint

TOVÁBB OLVASOM »
Baross
Baross-program

Elindult a Zöld Alapok Tőkeprogram

Elindult a Nemzeti Tőkeholding Zrt. zöld átállást segítő Zöld Alapok Tőkeprogramja Kétszázmilliárd forintos kerettel elindult a Baross Gábor Tőkeprogram második pillére, a Zöld Alapok Tőkeprogram.

TOVÁBB OLVASOM »