HÍREK

Április 1-én indul az egyesült MKB Bank

Napokon belül, március 31-én egyesül a Budapest Bank és az MKB Bank.

Az ügyfeleknek az átállással kapcsolatban semmilyen teendőjük nincs Főként háttérben átalakítások fognak történni a fúzió kapcsán.

Főbb információk:

  • a szerződések nem változnak,
  • megmaradnak a jelenlegi bankszámlaszámok
  • használatban maradnak a bankkártyák, és azok fognak csak új, MKB-s bankkártyát kapni a régi helyett, akiknek lejár a meglévő kártyájuk vagy kérik annak cseréjét.
  • a fúzióhoz kapcsolódóan a meglévő szerződésekben semmilyen kamat- és díjváltozás nem történik, az érvényes kondíciók továbbra is fennmaradnak.

Április 1-jétől az MKB Bank és a Budapest Bank bankautomatái honos ATM-ként használhatók mindkét bank ügyfelei számára. Ebből a szempontból egyébként már a Takarékbank ATM-hálózata is bekapcsolódik:

Mind a Takarékbank, mind az egyesült MKB Bank ügyfelei a több, mint 1000 ATM-ből álló teljes hálózatot a saját banki ATM készpénzfelvételi díjjal megegyező díjért használhatják készpénz felvételre. Április 1-je és 4-e között valósul meg az átállás, április 5-étől, keddtől pedig már 66 város 143 fiókjában várjuk az ügyfeleket.

Forrás: Magyar Bankholding, Zöldhitel.hu

MEGOSZTÁS

KORÁBBI HÍREK

zöld átállás
zöld átállás

Zöld átállás a nehéziparban?

GFM-államtitkár: a nehézipar jövőjét a zöld átállás jelenti   A magyar kormány álláspontja, hogy a nehézipar jövőjét Európában és Magyarországon is a zöld átállás jelenti

TOVÁBB OLVASOM »
vagyonbiztosítás
vagyonbiztosítás

Kevesebb vagyonbiztosítás

Kevesebb vagyonbiztosítás kötés a vállalatoknak Az első félév végére 186 800 vállalati vagyonbiztosítás konstrukciót kezeltek a hazai biztosítók, 0,6 százalékkal kevesebbet, mint egy évvel korábban.

TOVÁBB OLVASOM »
ipari termelés
ipari termelés

Csökkent az ipari termelés

Az ipari termelés 2,6%-kal csökkent, viszont a legnagyobb súlyú járműgyártás 14,4%-kal bővült 2023 júliusában az ipari termelés volumene 2,6%-kal elmaradt az egy évvel korábbitól. Munkanaphatástól

TOVÁBB OLVASOM »
kgfb
KGFB

Növekvő KGFB kárkifizetések

MNB: lassult a kgfb-kárráfordítás növekedésének üteme   A kötelező gépjármű-felelősségbiztosítások (kgfb) kárkifizetései 10 százalékkal emelkedtek az idei második negyedévben az előző év azonos időszakához viszonyítva.

TOVÁBB OLVASOM »
export import
export import

Csökkenő export és import

697 millió euró volt a termék-külkereskedelmi többlet, miközben az előző hónaphoz viszonyítva a külkereskedelmi termékforgalom szintje az export oldalon 16, az import oldalon 11%-kal csökkent

TOVÁBB OLVASOM »