HÍREK

Április 1-én indul az egyesült MKB Bank

Napokon belül, március 31-én egyesül a Budapest Bank és az MKB Bank.

Az ügyfeleknek az átállással kapcsolatban semmilyen teendőjük nincs Főként háttérben átalakítások fognak történni a fúzió kapcsán.

Főbb információk:

  • a szerződések nem változnak,
  • megmaradnak a jelenlegi bankszámlaszámok
  • használatban maradnak a bankkártyák, és azok fognak csak új, MKB-s bankkártyát kapni a régi helyett, akiknek lejár a meglévő kártyájuk vagy kérik annak cseréjét.
  • a fúzióhoz kapcsolódóan a meglévő szerződésekben semmilyen kamat- és díjváltozás nem történik, az érvényes kondíciók továbbra is fennmaradnak.

Április 1-jétől az MKB Bank és a Budapest Bank bankautomatái honos ATM-ként használhatók mindkét bank ügyfelei számára. Ebből a szempontból egyébként már a Takarékbank ATM-hálózata is bekapcsolódik:

Mind a Takarékbank, mind az egyesült MKB Bank ügyfelei a több, mint 1000 ATM-ből álló teljes hálózatot a saját banki ATM készpénzfelvételi díjjal megegyező díjért használhatják készpénz felvételre. Április 1-je és 4-e között valósul meg az átállás, április 5-étől, keddtől pedig már 66 város 143 fiókjában várjuk az ügyfeleket.

Forrás: Magyar Bankholding, Zöldhitel.hu

MEGOSZTÁS

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐK KÖZÖTT SZOLGÁLTATÁSAINKKAL KAPCSOLATOS ÚJDONSÁGOKRÓL!

Egy hírlevél naprakész információkkal lehet hasznos, ezért fontos számunkra, hogy minél frissebb és szakmai információkhoz jussanak ügyfeleink, partnereink a hetente készülő hírlevelünk által.  Köszönjük, ha feliratkozol hírlevelünkre!

KORÁBBI HÍREK

termék
termék külkereskedelem

Termék-külkereskedelmi többlet

Márciusban 1,6 milliárd euró volt a termék-külkereskedelmi többlet, februárhoz képest az export és az import kiigazított volumene egyaránt 2,0%-kal csökkent. 2024. márciusban a  termék kivitel

TOVÁBB OLVASOM »
turizmus
turizmus

MTÜ: forgalmas volt a Pünkösd

MTÜ: az év eddigi legforgalmasabb hosszú hétvégéje volt a pünkösdi. Mintegy 280 ezer vendég csaknem 530 ezer vendégéjszakát töltött el a hazai szálláshelyeken a pünkösdi

TOVÁBB OLVASOM »
bankrendszer
MNB

MNB: stabil a magyar bankrendszer

MNB: továbbra is stabil a magyar bankrendszer. A magyar bankrendszer továbbra is stabil, sokkellenálló-képessége erős, ugyanakkor a tavalyi kiemelkedő jövedelmezőség után a profitja 2024-ben csökkenni

TOVÁBB OLVASOM »