HÍREK

MBH Bank AVHGA agrár együttműködés

A magyar élelmiszer-gazdaság finanszírozását segíti az AVHGA és az MBH Bank

Az élelmiszer-gazdaságban tevékenykedő vállalkozások naprakész finanszírozását elősegítő együttműködési megállapodást írt alá az Agrár-Vállalkozási Hitelgarancia Alapítvány (AVHGA) és az MBH Bank – közölte az MBH Bank szerdán az MTI-vel.

Az AVHGA kezességvállalása mind az ügyfelek, mind a bank számára garanciát jelent a biztos finanszírozásra. Ezáltal nagymértékben javítja a kölcsönhöz jutás esélyeit, és jelentős anyagi terhet vesz le a gazdák válláról. Az ügyfelek az egyéb banki fedezetek kiváltása mellett időt és költségeket takaríthatnak meg általa. A kedvező díj ellenében elérhető kezességet az MBH Bank mintegy 40 Agrárcentrumában is igényelhetik a vállalkozások, családi gazdaságok országszerte. Az ügyintézés online zajlik, az adminisztrációt a hiteligénylési folyamatokba építve a bank végzi – közölték.

Az MBH Bank jelenleg több mint 15 ezer ügyfele számára biztosít forrást az AVHGA támogatásával- A kezességgel biztosított hitelek volumene meghaladja a 350 milliárd forintot. Az ügyletek több mint 85 százalékát, összeg szerinti megoszlásban pedig mintegy 90 százalékát a pénzintézet Agrár- és Élelmiszeripari Üzletága kezeli. Elsősorban a Széchenyi Kártya program elemeihez, az Agrár Széchenyi Kártyához és az Agrár Széchenyi Beruházási Hitelhez kapcsolódóan.

Vállalkozásod fejlesztéséhez partnert keresel? Üzleti terv készítés, hitelkérelem összeállítása szakértői segítséggel könnyebb! Látogass el weboldalunkra és jelezd igényedet a Kapcsolat | ZöldSzéchenyiKártya (zoldszechenyikartya.hu)  vagy a Kapcsolat | Zöldhitel Csoport (zoldhitel.hu) menüpontokban vagy hívj bennünket a 30-373-2000, 70-791-1313, 30-342-6308-as telefonszámokon.

#MBH_Bank #AVHGA #agrár #élelmiszer #finanszírozás #garancia

Forrás: www.mti.hu;

MBH Bank

MTI 2023. június 7., szerda 13:13

MBH Bank

MEGOSZTÁS

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐK KÖZÖTT SZOLGÁLTATÁSAINKKAL KAPCSOLATOS ÚJDONSÁGOKRÓL!

Egy hírlevél naprakész információkkal lehet hasznos, ezért fontos számunkra, hogy minél frissebb és szakmai információkhoz jussanak ügyfeleink, partnereink a hetente készülő hírlevelünk által.  Köszönjük, ha feliratkozol hírlevelünkre!

KORÁBBI HÍREK

termék
termék külkereskedelem

Termék-külkereskedelmi többlet

Márciusban 1,6 milliárd euró volt a termék-külkereskedelmi többlet, februárhoz képest az export és az import kiigazított volumene egyaránt 2,0%-kal csökkent. 2024. márciusban a  termék kivitel

TOVÁBB OLVASOM »
turizmus
turizmus

MTÜ: forgalmas volt a Pünkösd

MTÜ: az év eddigi legforgalmasabb hosszú hétvégéje volt a pünkösdi. Mintegy 280 ezer vendég csaknem 530 ezer vendégéjszakát töltött el a hazai szálláshelyeken a pünkösdi

TOVÁBB OLVASOM »
bankrendszer
MNB

MNB: stabil a magyar bankrendszer

MNB: továbbra is stabil a magyar bankrendszer. A magyar bankrendszer továbbra is stabil, sokkellenálló-képessége erős, ugyanakkor a tavalyi kiemelkedő jövedelmezőség után a profitja 2024-ben csökkenni

TOVÁBB OLVASOM »