HÍREK

Marad az éves szaldó?

Korábban több alkalommal adtunk hírt a napelem elszámolásokat (éves szaldó, havi szaldó, bruttó elszámolás) érintő változásokról.

Az Európai Uniós szabályokra hivatkozva Lantos Csaba Miniszter úr adta legutóbb hírül, hogy az éves szaldó elszámolás meg fog szűnni 2024. január 1-től.

Óriási felháborodást váltott ki nemcsak a családok, hanem szakmai körökben is.

A mai napon Kocsi Máté Fidesz Frakcióvezető posztjában arra kérte Lantos Csabát, hogy a már megvalósult családi napelem beruházások esetében vizsgálja felül  az éves szaldó elszámolás visszaállítását.

Az igencsak hosszú megtérülési időket még tovább rontaná az éves szaldó elszámolás megszüntetése.

Ezek a 2-5 milliós családi napelem rendszerek a konstrukciótól függően 6-8-10 év alatt térülnének meg. Illetve az éves szaldó elszámolás megszüntetésével talán soha meg nem térülő beruházások volnának.

Nemcsak a megtérülést, hanem a fenntartható környezeti megoldásokat is támogatva, de a kormányzat bízunk benne felülvizsgálja és a családi napelemek esetében fenntartja az éves szaldó elszámolást.

Új vagy használt autót vásárolnál? Utazást tervezel? Lakásfelújításba vágtok bele?  Szükséged van még hozzá plusz pénzre? Add meg a Személyi kölcsön igénylés | Zöldszemélyikölcsön (zoldszemelyikolcson.hu) oldalunkon mekkora összeget szeretnél és mi megküldjük ajánlatainkat!

#éves_szaldó #napelem #havi_szaldó #bruttó_elszámolás #napenergia

éves szaldó

Forrás:  Facebook, Hitel, hitelprogram megoldások | Zöldhitel Csoport (zoldhitel.hu)

 

pályázat

MEGOSZTÁS

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐK KÖZÖTT SZOLGÁLTATÁSAINKKAL KAPCSOLATOS ÚJDONSÁGOKRÓL!

Egy hírlevél naprakész információkkal lehet hasznos, ezért fontos számunkra, hogy minél frissebb és szakmai információkhoz jussanak ügyfeleink, partnereink a hetente készülő hírlevelünk által.  Köszönjük, ha feliratkozol hírlevelünkre!

KORÁBBI HÍREK

termék
termék külkereskedelem

Termék-külkereskedelmi többlet

Márciusban 1,6 milliárd euró volt a termék-külkereskedelmi többlet, februárhoz képest az export és az import kiigazított volumene egyaránt 2,0%-kal csökkent. 2024. márciusban a  termék kivitel

TOVÁBB OLVASOM »
turizmus
turizmus

MTÜ: forgalmas volt a Pünkösd

MTÜ: az év eddigi legforgalmasabb hosszú hétvégéje volt a pünkösdi. Mintegy 280 ezer vendég csaknem 530 ezer vendégéjszakát töltött el a hazai szálláshelyeken a pünkösdi

TOVÁBB OLVASOM »
bankrendszer
MNB

MNB: stabil a magyar bankrendszer

MNB: továbbra is stabil a magyar bankrendszer. A magyar bankrendszer továbbra is stabil, sokkellenálló-képessége erős, ugyanakkor a tavalyi kiemelkedő jövedelmezőség után a profitja 2024-ben csökkenni

TOVÁBB OLVASOM »