HÍREK

KH: a lakásbiztosítás a legnépszerűbb

KH: A magyarok leginkább lakásbiztosítással védik otthonaikat

A 30-59 éves magyar lakosság 83%-a lakásbiztosítással védi otthonát a balesetektől, káreseményektől – közölte a KH Csoport MTI-hez szombaton eljuttatott közleményében.

A társaság idei harmadik negyedévben készített felmérésének eredményeit ismertetve idézték Kaszab Attilát, a KH Biztosító vezérigazgató helyettesét és nem-életbiztosítási üzletágának vezetőjét. Kiemelte: a magas és közepes jövedelműek 89 és 87%-ának van lakásbiztosítása. Ugyanakkor az alacsony jövedelmi kategóriába tartozóknál is 69% ez az arány.

Hozzátette: a saját lakásban élők 88%-a védi biztosítással a lakását. Ugyanakkor akik nem saját ingatlanban élnek, csak 69%-ban kötöttek lakásbiztosítást, a bérleményben élők pedig csak 56%-ban.

Emellett a megkérdezettek 64%-a a szomszédokkal összefogva figyeli egymás ingatlanait, 47%-uk pedig biztonsági ajtókkal, ablakokkal szerelte fel lakását. Utóbbiak aránya egyébként jelentősen nőtt a tavalyi és tavalyelőtti 41 valamint 38%-hoz képest. A házőrző kutyák aránya évek óta valamivel 40% felett van a kutatás szerint.

Tűz- és füstjelzőt az előző évekhez hasonlóan csak a megkérdezettek 17%-a szereltetett fel ingatlanjában, és saját tűzoltó készüléket is a korábbi évekkel azonos arányban a megkérdezettek több mint negyede említett idén – áll a közleményben.

Fontos az értékkövetés

Korábban írtunk az értékkövetés fontosságáról. Az ügyfelek ismerik az éves értékkövetés fontosságát, mégis csak 10-ből 6-an teszik ezt kellő rendszerességgel: évente vagy ennél gyakrabban. Egy reprezentatív online kutatásból kiderül, hogy 10-ből 3 ember csak két-három évente, 1 pedig még ennél is ritkábban foglalkozik ezzel.

A felmérés szerint azok foglalkoznak megfelelő rendszerességgel biztosításuk értékkövetésével, akik napra, hónapra pontosan tudják, mikor van a szerződésük évfordulója. A vizsgálat szerint 10-ből 6 ember.

Keress bennünket és segítünk a megfelelő lakásbiztosítás megtalálásában, meglévő lakásbiztosításának összehasonlításában és szükség esetén felülvizsgálatában, értékkövetésében! A magyar biztosítók megoldásai alapján kiszámoljuk a legjobb ajánlatot. A lakásbiztosítás mellett Casco, kötelező felelősség (kgfb), hajó, élet, vagyon, felelősség, egészség, nyugdíj, mezőgazdasági, vállalkozói kötelező környezetvédelmi biztosításokkal állunk ügyfeleink rendelkezésére. Telefon: 30 326 4703, 30 648 9525, 30 342 6308, 30 373 2000. Hívj bennünket és segítünk!

Vállalkozásod fejlesztéséhez partnert keresel? Üzleti terv készítés, hitelkérelem összeállítása szakértői segítséggel könnyebb! Látogass el weboldalunkra és jelezd igényedet a Kapcsolat | ZöldSzéchenyiKártya (zoldszechenyikartya.hu)  vagy a Kapcsolat | Zöldhitel Csoport (zoldhitel.hu) menüpontokban vagy hívj bennünket a 30-373-2000, 70-791-1313, 30-342-6308-as telefonszámokon.

#KH #biztosító #lakásbiztosítás #ingatlan #védelem

KH

Forrás: www.mti.hu

zöld

MEGOSZTÁS

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐK KÖZÖTT SZOLGÁLTATÁSAINKKAL KAPCSOLATOS ÚJDONSÁGOKRÓL!

Egy hírlevél naprakész információkkal lehet hasznos, ezért fontos számunkra, hogy minél frissebb és szakmai információkhoz jussanak ügyfeleink, partnereink a hetente készülő hírlevelünk által.  Köszönjük, ha feliratkozol hírlevelünkre!

KORÁBBI HÍREK

termék
termék külkereskedelem

Termék-külkereskedelmi többlet

Márciusban 1,6 milliárd euró volt a termék-külkereskedelmi többlet, februárhoz képest az export és az import kiigazított volumene egyaránt 2,0%-kal csökkent. 2024. márciusban a  termék kivitel

TOVÁBB OLVASOM »
turizmus
turizmus

MTÜ: forgalmas volt a Pünkösd

MTÜ: az év eddigi legforgalmasabb hosszú hétvégéje volt a pünkösdi. Mintegy 280 ezer vendég csaknem 530 ezer vendégéjszakát töltött el a hazai szálláshelyeken a pünkösdi

TOVÁBB OLVASOM »
bankrendszer
MNB

MNB: stabil a magyar bankrendszer

MNB: továbbra is stabil a magyar bankrendszer. A magyar bankrendszer továbbra is stabil, sokkellenálló-képessége erős, ugyanakkor a tavalyi kiemelkedő jövedelmezőség után a profitja 2024-ben csökkenni

TOVÁBB OLVASOM »